x

POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE KOJA SE UBILA: Posjetila manastir samo 2 dana prije smrti!

Bojana Milanović (24), vojno lice po ugovoru, u četvrtom mjesecu trudnoće ubila se u kući vjerenika Joviše M. (30), za koga je trebalo da se uda u subotu. Tragedija se dogodila u selu Dublja kod Bogatića u nedjelju oko 19 sati, kad je nesretna žena lovačkim karabinom pucala sebi u glavu.

Bojanina i Jovišina poznanica kaže da su oni dosta putovali.

- Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno. U petak, dva dana prije njene smrti, bili su u manastiru Ćelije kod Valjeva i fotografiju odatle okačili su na društvene mreže. Djelovali su srećno, šokirana sam - priča kroz suze naša sagovornica.

- Nikome nije jasno zašto je to uradila. Bila je uvijek pozitivna i nasmijana. Nekoliko puta sam se šalila s njom da ona na sve gleda opušteno i da je njoj lako - rekla je za Kurir Bojanina snaha, koja je udata za Jovišinog starijeg brata i živi u drugom dijelu kuće.

Prisjećajući se kobne večeri, ona kaže da je djever Joviša, koji je takođe radio po ugovoru u Vojsci, oko 18 sati otišao na posao u noćnu smjenu, a da je oko 19 časova čula da je nešto lupilo.

- Nije mi palo na pamet ništa slično. Pomislila sam da je deda oborio nešto. Kod Bojane sam rijetko išla jer nisam htjela da joj smetam. Ona je održavala trudnoću, a ja imam djevojčicu od godinu i po dana pa o njoj vodim računa - priča potresena žena i dodaje da je i ona u trećem mjesecu trudnoće.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.