x

tuga

Posljednjih godinu dana je bila skroz drugačija: Muđa otkrio detalje posljednjeg razgovora sa Kikom koja je oduzela sebi život!

Jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život u svom stanu na Obilićevom vijencu, gdje su pronađene tablete i opijati.

Vijest o njenoj smrti potresla je čitav region, a mnoge poznate ličnosti oglasile su se na ovu temu. Njen prijatelj i kolega Stefan Vuksanović, poznatiji kao Muđa na svom kanalu ispričao je detalje iz Kikinog života.

Kako je naveo u klipu, primijetio je da se Đukićeva u posljednje vrijeme drugačije ponašala, ali da nije željela njegovu pomoć, već je u više navrata naglasila da ne treba da brine.


- Znam Kiku jako dugo, ali u proteklih nekoliko mjeseci, možda čak i godinu dana primijetio sam na društvenim mrežama da je skroz drugačije stvari počela da kači. Stvari koje kače osobe koje su mentalno tamo gdje treba da budu. Ja sam se Kiki više puta javio. Par puta mi je rekla šta je muči i u više navrata mi je rekla da je sve u redu i da ne treba da brinem - rekao je Muđa.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.