x

u porukama joj zamjerio jer mu se nije snimala poslije nastupa

Potpuno raskrinkana Sandra Afrika: Krila od cijele nacije tajnu aferu, a sve se saznalo, ovo je prava istina o njoj i košarkašu!

Sandra Afrika na sve načine pokušava da demantuje da je u šemi sa Nikolom Milutinovim, ali uzalud. Kurir je imao uvid u njihovu prepiske na društvenoj mreži "Vocap".

Iz toga se jasno vidi da su njih dvoje u tajnoj šemi i da je košarkaš slobodno muva.

Konkretno u jednoj poruci joj zamjera što se za njega nije snimila poslije nastupa, a u drugoj mu Sandra govori kako se on iscimao da dođe do nje i kako je sad red na nju da uzvrati, na šta joj on odmah predlaže da se ona iscima do Atine. Na to je ona odgovorila citiramo ”Doći ću gdje god budeš bio”.


Međutim, ono što dalje saznajemo da je problem nastao nakon što je Kurir raskrinkao i poremetio njihove planove, pa je pjevačica brže- bolje morala da se oglasi na mrežama i reaguje u svom stilu.


Međutim, po svemu sudeći nije svjesna da je demantovala samu sebe. U prvom obraćanju je istakla da je sve laž, da bi u drugom storiju priznala da je pjevala kod košarkašu i to dva puta. Naravno, to nije nikakav dokaz, ali uvid u prepiske koje je imala  redakcija jeste. Njih dvoje se prate I na društvenim mrežama, a on je zbog nje ljetovao na primorju gdje ona radi.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.