x

POTUKLI SE PIJANI LUNA I SLOBA! NIKAD VEĆI SKANDAL U ZADRUZI! M*š u p**ku materinu! Klošarka jedna smrdljiva! (VIDEO)

Nakon posljednje žurke u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", došlo je do velikog haosa. Luna Đogani i Slobodan Radanović nisu cijelu noć razgovarali, sve dok se nisu zajedno našli za šankom.

Đoganijeva je zahtijevala da razgovara sa Slobom, a on to nije želio. Blogerka je zatim počela da se unosi Radanoviću u facu i da ga vuče. Onda mu je Luna prosula piće po majici, nakon čega je Sloba izašao iz kazina i otišao u spavaću sobu.


- Šta sam ja uradila? Šta sam uradila? Reci mi! Odgovori mi! Alo, ti si se meni obratio nisam ja tebi! Šta sam ja uradila? Nemoj da me guraš pi*ko jedna! Nemoj da me guraš! Ništa nisam uradila! - govorila je Luna Slobi.

Kako je Sloba otišao u spavaću sobu, tako je krenula i Luna za njim, a onda se dogodila velika svađa između ovo dvoje zadrugara, kada je Luna udarala Slobu po leđima.

- Ona je mene udarila! Budala jedna ona će mene da udara! Kreten! Deseti put me udarila! Klošarka jedna smrdljiva! Marš u pi*ku materinu! - bio je ljut Sloba.

- Što si me gurnuo? Ti si se meni obratio! Koliko si ti jadan! Što sam ja jadna? Lijepo pričaj sa mnom! - pričala je Luna Slobi u sobi.

Đoganijeva je zatim otišla na kapiju gdje je lupala, govoreći kako ju je Sloba ponizio, poslije nekoliko minuta Luna je lupala stvari u radionici, a zatim se uputila na farmu gdje je čupala sijeno i vikala.


- Ponizio me, kao k*rvu me ponizio! On meni da govori da sam jadna? Ma ne zanima me moja mama, treba da zna kakav sam pakao prošla zbog njega. Bilo mi je prelijepo veče, što je morao da ga uništi? Pi*ka ti materina, j*bem ti dan kada si se rodio! Šta sam ja uradila? Ne obraćam mu se cijelo veče i on mi kaže da sam jadna, alo kao kera me je tjerao! - govorila je Luna.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.