x

Poželjela je da nestane: LUNA ISTRČALA IZ KUĆE KAD JE VIDJELA INTERVJU KIJE I SLOBE, a evo šta je pjevač uradio u tom trenutku! (VIDEO)

Kristina Kockar i Sloba Radanović imali su specijalan zadatak, a to je da jedno drugom postavljaju novinarska pitanja na koja će morati da odgovore. Ovaj bračni par imao je veoma zanimljiva pitanja, a intervju je objavljen u novinama Skandala. Kako je taj isti primjerak prodat u rekordnom broju, Veliki šef je povodom toga poslao jedno pismo, ali im je poklonio i nešto za uspomenu.

- Dragi zadrugari, sa ponosom želimo da vas obavijestimo da je Skandal u kojem je bio intervju Kristine Kockar i Slobe Radanovića prodat u rekordnom broju, pa vam povodom toga šaljemo uramljene slike sa tim intervjuom. Čestitamo - pisalo je u pismu Velikog šefa.


Ukućani su bili vrlo radoznali da taj intervju i pročitaju, a Luna Đogani je odmah istrčala iz Bijele kuće i otišla u pab kada je krišom pogledala samo jedno pitanje koje joj je Sloba postavio.


Bilo je neizbježno da Luna pogleda i naslov u kojem je Kija otvoreno izjavila da je Slobodan još voli, što ju je mnogo povrijedilo.


Gdje je Slobodan bio u trenutku kada je Luna napustila Bijelu kuću i kakve su bile reakcije ostalih na ovaj intervju pogledajte u snimku ispod:


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.