x

decenijama ne pričaju

Pravi razlog zašto Brena i Miroslav ne pričaju: Nisu u svađi zbog ljubavnice, ovo pjevačica Iliću nikada neće oprostiti!

Lapa Brena i Miroslav Ilić bili su nerazdvojni na početku svojih karijera, zajedno su išli na turneje, provodili noći i noći zajedno. A onda je puklo prijateljstvo i više od dvadeset godina ne pričaju.

Estrada i javnost smatra da je glavni razlog njihove svađe Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antovović, s kojim je pjevač dobio i vanbračnog sina kojeg nije priznao. Njih dvoje se već pet godina sude za očinstvo, a Lepa Brena je Antonovićevoj velika podrška.


Međutim, kako pišu mediji, razlog svađe Miroslava i Brene je sasvim druge prirode i nema veze sa ljubavnicom.

Naime, davne 1999. godine bilo bombardovanje, Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobjegli iz Srbije i sklonili se u Americi.

Međutim, prava istina je da se Brena i Boba sa djecom spakovala i zaista otišla u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.


"Dvije nedjelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za djecu i za njih bolje da se sklone kad već imaju mogućnost i tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamjerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima", ispričao je izvor za Star.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.