x

KAO IZ BAJKE

Prema vještačkoj inteligenciji: Kako će princ Džordž izgledati za deset godina

Najstarije dijete princa Vilijama i Kejt Midlton

Najstarije dijete princa Vilijama (William) i Kejt Midlton (Kate Middleton), princ Džordž, rođen je 22. jula 2013. godine.

On je ove godine napunio deset godina, a njegov život je odmalena pod lupom javnosti, budući da će jednog dana postati britanski kralj.

Kako su jednom prilikom prenijeli britanski mediji, da ga čekaju velike stvari, roditelji su mu saopćili tek za 7. rođendan u želji da ublaže i odlože veličinu svega što će tek doći, a i kako bi imao normalno djetinjstvo.

Da ga polako pripremaju za važne kraljevske uloge, potvrđeno je i na krunisanju kralja Čarlsa III ove godine u Vestminsterskoj opatiji, gdje je princ Džordž imao ključnu ulogu postavši najmlađi budući kralj koji je imao zvaničnu ulogu na krunisanju.

Zahvaljujući vještačkoj inteligenciji, sada možemo da vidimo kako će Džordž izgledati za 10 godina, prenosi Glossy.rs.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama možemo da se uvjerimo da će princ Džordž odrasti u pravog ljepotana i biti san mnogih djevojaka.

Odjeven u smoking i s leptir-mašnom, princ Džordž ima držanje pravog budućeg kralja i liči na zgodne prinčeve iz najljepših bajki.

Izduženo lice i oštra vilica, zajedno sa prepoznatljivim, prodornim pogledom, uz razbašurenu frizuru, dokazuju da će Džordž slamati srca.

On je ranije upoređivan s ujakom Džejsom Midltonom, Dajaninim bratom Čarlsom Spenserom, čak i bivšim kraljem Edvardom VIII.

Međutim, na ovoj fotografiji je nevjerovatna fizička sličnost princa Džordža i njegovog oca, princa Vilijama, premda je svojom ljepotom nadmašio i njega.




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.