x

POZNATI FOTOGRAF

Preminuo Marko Zarubica, izgubio bitku sa opakom bolešću!

Fotograf Marko Zarubica izgubio je bitku sa opakom bolešću, potvrđeno je danas.

Sarađivao je sa velikim muzičkim imenima poput Marine Tadić, Nikoline Pišek, Savom Perovićem i mnogim drugima, a na njega je najveći utisak ostavila Svetlana Ceca Ražnatović.


U intervjuu za ''Pulsonline'' je priznao da je još kao mali sebe vidio kao fotografa, ali i da je volio da pozira ispred objektiva što svjedoče mnoge fotografije koje su objavljene na njegovim društvenim mrežama.


Prije nešto manje od dva mjeseca objavio je fotku iz bolnice ispod koje je detaljno opisao kroz šta je prolazio tokom liječenja opake bolesti.

- Prije godinu dana prva kap je krenula mojim venama, sjećam se tog straha i kako sam gledao dok kroz sistem kreće prva terapija i prva kap ulazi u moj krvotok, sklopio sam oči i čekao da osjetim reakciju... prošlo je par minuta i shvatio sam da nema posebnog osjećaja i reakcija, lagano tijelo je prihvatalo sve u prvi mah, danas one uzimaju danak i pomalo sam preumoran. Umoran sam, godinu dana, 17 hemioterapija koje me remete u svemu, i pored lude energije, svih planova i prihvatanja jednostavno sam premoren i željan da odmorim od svega - napisao je Marko između ostalog.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.