x

život je nije mazio

Prepoznajete li pjevačicu? Otac je napustio, živjela u sirotištu, odrasla u smeću, trošnoj kući, a onda se udala za ovu legendu 90-ih!

Vesna Đogani kao mala ostavljena u sirotištu. Kada je napunila godinu dana, njena majka je jedva sastavljala kraj sa krajem, pa je bila primorana da zbog neimaštine kćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.

Otac ju je po rođenju napustio, i to mu nikada nije oprostila. U dvorištu gdje je odrasla danas je smeće na sve strane, trošna kuća, oronuli zidovi i drvena vrata.

- Kada sam prve pare zaradila ja sam otišla i kupila pet parfema, od sreće, od radosti što uopšte imam te pare i što mogu da kupim. Ne jedan, nego kao pravo “seljače”, pet komada – rekla je Vesna.


Pjevačica redovno sa svojim pratiocima dijeli snimke kako pleše i pjeva, a nerijetko im otkrije i neki dio svoje intime. Tako su prije izvjesnog vremena od nje tražili da im pokaže kako je izgledala u mladosti, a ona im je tu želju rado ispunila.– Nisam sigurna da sam bila “ta djevojka” ’90- ih, ali evo i mene – odgovorila je Vesna Đogani, a onda objavila niz svojih fotografija iz mladosti.


Podsjećamo, ona je već dvije decenije u braku sa denserom Đoletom Đoganijem koji je od nje stariji 20 godina, ali to za njihovu ljubav nije predstavljalo nikakvu prepreku. Njih dvoje imaju sina Adrijana i kćerku Lauru, dok Đole iz braka sa pjevačicom Slađom Delibašić ima dvije kćerke: Silviju i Marinelu.

.

..

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.