x

JELENA TINSKA I EVA RAS NAIŠLE NA OSUDU

Pretjerale! Slavne glumice izazvale buru: Podržavaju žrtve, ali brane Miroslava Aleksića?!

Od prošle subote kada je glumica Milena Radulović javno ispričala da je reditelj i učitelj glume Mika Aleksić s..sualno zlostavljao nju i još pet djevojaka, većina njenih kolega, ali i velika većina javnosti digla je glas i podržala žrtve.

Iako su gotovo svi osjetili da treba da stanu uz djevojke koje su poslije višegodišnjeg ćutanja riješile da progovore o svojim traumama i zlostavljanju, ima i onih koji dovode u pitanje njihove teške priče i na neki način staju u odbranu osumnjičenog Aleksića.

Tako su izjave glumica Jelene Tinske i Eve Ras uzburkale javnost, a mnogi korisnici društvenih mreža su, komentarišući njihove izjave, postavili pitanje: „Zbog čega se ne vjeruje žrtvama?“, kao i „Zašto neko ima potrebu da staje na stranu uhapšenog za s..sualno zlostavljanje više djevojaka?“ Izjave Jelene Tinske i Eve Ras mahom su naišle na osudu.


- Kaže s..ovao me sedam puta. S..ovao me jednom, pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos s njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove djevojke, ali mi je sve ovo čudno - rekla je glumica i balerina Jelena Tinska gostujući u jutarnjem programu K1 televizije, a njen stav se nije promijenio ni kada ju je voditeljka podsjetila da su tema djevojčice od 17 godina.


- Sedamnaest godina - djevojčice, ali ne baš, djevojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta s..ovana, ma hajde, molim vas, pa tako kažu: „Okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta“ - šokirala je Tinska.

Glumica Eva Ras iznijela je, takođe, vrlo kontroverzne tvrdnje.


- Sve što mogu da kažem je da ovakva vrsta javnog linča i svrstavanja samo na jednu stranu, a da još uvijek ne postoji zvanična odluka suda, mora da prestane - rekla je Eva i napomenula da ona ništa slično nije doživjela tokom karijere jer je bila oštra.

Glumica nije bila upoznata ni s time da je Aleksića prijavilo više žrtava:

- Djevojke se plaše, to vjerujem, ali oni koji pišu, oni ne. Ne znam tog čovjeka, kad sam prvi put to pročitala, meni je bilo strašno. Ali ne može niko da sugeriše javnosti i narodu Srbije da je taj čovjek toliko kriv, to će sud da utvrdi. Ne možemo sad zbog toga praviti linč. On ima pravo da se brani kao i djevojke, a mi smo samo svjedoci, a ne sudije.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.