x

“PRETRPJLA SAM NASILJE PODNIJELA SAM KRIVIČNU PRIJAVU” Mina Vrbaški dala OTKAZ u pet šopu: Monstrum će odgovarati!

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški dala je otkaz u pet šopu. Starleta i bivša rijaliti je najpre obavijestila svoje pratioce da je podnijela prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, pa i dodala da je zbog toga prestala da radi.

– Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnijela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i prijetnji upućenih meni i ljudima oko mene.


Slučaj je proslijeđen nadležnom tužilaštvu i odjeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podnijeta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnijele prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve prijetnje, uvrede, klevete i uznemiravanja… Tri godine unazad! Jedva čekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila – napisala je Mina na svom Instagram storiju, a posle par minuta podijelila da je zbog svega raskinula ugovor o radu:


– I ovom prilikom želim da vas obavjestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Vjerujem u državne organe i očajnički se nadam brzom rješavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage…


Nakon što je više od godinu dana sa izvjesnim Dinom živela u inostranstvu, Mina Vrbaški se vratila u Srbiju i svoj profesionalni angažman pronašla u pet šopu u Inđiji, o čemu je i pričala za Blic.

– 10 kila sam smršala ovako, i moja majka je smršala mnogo. Zaposlila sam se privremeno, posao me mnogo čini srećnom. Mislim da je mnogo bolje da čovek radi, nego da idem po kafićima. Posao me ispunjava – kazala je ona pred našim kamerama, a progovorila je i o “Zadruzi 7 – Eliti”.


Kurir.rs/ Blic



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.