x

Pričaću sa Majinim ocem, plašim se samo susreta sa kćerkom: Ljubavnik Janjuš jedva govorio od strepnje i straha, a evo ko ga je dočekao u studiju!

Marko Janjušević Janjušević napustio je upravo superfinale "Zadruge 3" i završio svoje takmičenje kao 11. plasirani učesnik.

- Izgleda da će Mima ostati kao čuvar plamena, do sledeće Zadruge. Ovo je iznenađenje, Janjuš je bio favorit - rekao je Marko Đedović.

- Ne znam, sad ne znam šta bih rekao. Vidjećemo sutra, prekosutra, šta i kako. Zaplakao sam zbog mnogo čega, ko preživi pričaćemo. Odgovoriću da li volim Maju sutra. Naći ću se i sa njenim ocem i sa svima, pa ćemo da vidimo šta i kako, razmišljam o pet stvari u glavi. Nisam sposoban da razmišljam o jednoj stvari, bitne su mi pet stvari trenutno. Vidjeću sutra, da ne volim nekoga ne bih ovo uradio, da ne volim nešto ne bih razmišljao. Vidjeću, razmisliću večeras, pa ću odgovoriti sve kako treba i šta jeste - pričao je Janjuš.


- Da li se više plašiš susreta sa Enom ili sa Takijem - pitao je voditelj.

- Ne plašim se nijednog susreta, sem sa svojom kćerkom, ostalo ću da riješim kako treba. Trenutno razmišljam samo o Kruni, da se ne ljuti niko, to mi je prioritet. 11 mjeseci nisam proveo sa Krunom ni sa ženom, 11 mjeseci sam proveo sa nekima zbog kog se ovo desilo, samo Maja. Hoću da vidim samo svoje dijete, pa da razmislim o svemu. Dosta situacija, ja ne znam ni šta se dešava, nisam svjestan, iskreno ti kažem, vidio sam kakva je situacija koliko su ljudi ljuti, ali niko ne razumije ni nas, niko ne razumije ništa. Nešto će biti sigurno. Pokušaću da razgovaram sa njenim tatom i sa mojom stranom - pričao je Janjuš.


- Sloba je u prvoj sezoni rekao da voli i jednu i drugu, da li i ti voliš i Maju i Enu - pitao je voditelj.

- Samo sam rekao da sam ovdje zavolio mnogo, a napolju mi nisu prestale emocije, nikad nikoga nisam volio kao Enu, ali mi se desilo da zavolim i ovdje nekoga - rekao je Janjuš.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.