x

ozbiljna po pitanju veze

Prijatelji otkrivaju: Cecina svakodnevica se potpuno promijenila, Bogdan se gotovo uselio u vilu!

Prije dvije godine život pjevačice Svetlane Cece Ražnatović (47) u značajnoj mjeri vrtio se oko nastupa i pronalaženja pjesama za novi album, ali pandemija i neke druge okolnosti uticale su da njena svakodnevica danas izgleda potpuno drugačije.

Otkako je postala baka Veljkovog sina Željka, ali i otkako je uplovila u romansu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem (38), postoji mnogo strana na koje Ceca mora da odvoji svoju energiju, ali to radi sa zadovoljstvom. Otkrivamo kako danas izgleda jedan Cecin prosječan dan.


Karijeru nije zapostavila, naprotiv, saznajemo da tokom dana odlazi na poslovne sastanke na kojima se bavi budućim albumom i drugim pitanjima, ali nakon toga obavezno nalazi vrijeme za opuštanje uz kozmetičke tretmane o kojima se često pohvaljuje i na društvenim mrežama, dok je veče uglavnom rezervisano za druženje kod kuće, sa porodicom i dragim ljudima, piše Story.rs.


Pjevačica to još uvijek nije potvrdila, ali postoje navodi da se njen izabranik Bogdan Srejović praktično uselio u njenu vilu, budući da su u posljednje vrijeme nerazdvojni. Čim završi s obavezama na poslu, Srejović odlazi pravo kod Cece gdje provodi dane i noći, a jedna od omiljenih zajedničkih aktivnosti im je uživanje u bazenu koji se nalazi u okviru njenog doma.


Početkom marta Bogdan je bio pozitivan na koronavirus, dok je Ceca bila negativna. Iako bi trebalo da su zbog toga bili razdvojeni, pjevačica je predložila da njen dečko karantin provede kod nje, pa je bio izolovan u apartmanu koji se nalazi u Cecinom dijelu vile. Čitavo to vrijeme provodili su zajedno gledajući serije i filmove.


Dok njen sin Veljko vrijeme uglavnom provodi u Titelu, pjevačica je fokusirana na pomoć njenoj kćerki Anastasiji koja se sprema za useljenje u novi dom kraj Kalemegdana sa svojim izabranikom Đorđem Kuljićem početkom maja. Ceca aktivno učestvuje u tim pripremama, pa pomaže kćerki oko odabira namještaja i drugih detalja kojima će njena kćerka obilježiti novu etapu u zajedničkom životu sa Kuljićem.

.

.

.

.


Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.