x

Prije 13 godina imao je prvi se.s u VB! Ovo su sve žene Marka Miljkovića: Od Ene Popov, Dee Tošić, trudne Aleksandre i Lune Đogani, a malo ko zna da je bio i sa njom!

Di-džej iz Brusa Marko Miljković, koji je zauzeo drugo mjesto u Zadruzi 2, široj publici postao poznat kao veliki rijaliti zavodnik.

U rijalitiju "Veliki brat" započeo je vezu sa Enom Popov i te 2006. godine njih dvoje su imali prvi se.s u domaćim rijalitijima. Međutim, njihova veza poslije Velikog brata, iako su zajedno vodili jednu muzičku emisiju, nije dugo potrajala. Ena je danas sretno udata i postala je majka i pjevačica.

Poslije Ene, Marko je nestao sa srpske scene, radio je u brojnim klubovima po Evropi da bi 2012. ušao u rijaliti sa tadašnjom djevojkom Deom Tošić, manekenkom i misicom.

Pokazao je vrlo temperamentnu narav i ostao je upamćen po čestim izlivima ljubomore, te su Marko i Dea raskinuli upravo u realitiju.


Tokom rijalitija Zadruga spomenuta je bila Markova bivša djevojka Aleksandra, kao i da postoji mogućnost da je ona trudna i da nosi njegovo dijete. Tu je demantovala sama Aleksandra koja je na Instagramu napisala da Marko nema veze sa njenom trudnoćom.

Marko su dovodili u vezu i sa nekim poznatim i javnosti manje poznatim djevojkama, te se jedno vrijeme spekulisalo da je u romansi sa pjevačicom Milicom Majstorović iz "Operacije trijumf".


Da je Marko veliki zavodnik, ali i ženskaroš, potvrdili su i neki natpisi u štampi, po kojima je on odlučio da uđe u „Zadrugu“, i to kako bi se spasao od jednog opasnog momka iz Švajcarske, a sa čijom je suprugom imao aferu dok je u toj zemlji radio kao DJ.

U Zadruzi Marko se muvao sa Doroteom i Majom Marković. U jednom trenutku su sve troje našli pod istim jorganom. 

Sa Lunom Đogani, za koju je već u prvoj Zadruzi rekao da mu se sviđa, bio je u romantičnoj vezi tokom Zadruge 3. Nisu krili svoje strasti pred kamerama, ali su raskinuli samo dan pred finale, što je Luna vreoma teško podnijela.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.