x

Prije nego što je postala pjevačica, Milica Pavlović se bavila ovim poslom: Nećete vjerovati šta je u pitanju!

Milica Pavlović danas je jedna od najpopularnijih i najangažovanijih pjevačica.

Novac koji zaradi nastupajući uglavnom ulaže u karijeru, ali je uspjela da ostvari jedan od svojih životnih ciljeva - da kupi stan u Beogradu. A nije uvijek bilo tako.

Milica, iako je od malih nogu željela da bude pjevačica, svoju prvu platu nije zaradila s mikrofonom u ruci, već radom u štampariji, i to u Švajcarskoj, gdje joj živi otac. Atraktivna zvijezda "Granda" navodi da je taj posao bio veoma naporan, ali da je sve izdržala zbog dobre plate. Od prve je, kaže, baki i deki renovirala dio kuće.


- Moj prvi posao bio je i jedini posao, a da nije pjevanje. Radila sam u jednoj u štampariji u Švajcarskoj. Na početku sam radila najteže poslove. Prenosila sam kutije, lijepila naljepnice, a kasnije sam radila na traci. Od prve plate sam baki i deki renovirala kuhinju - ispričala je Milica i naglasila da bi i danas radila taj posao da mora.


- I danas bih mogla da se bavim tim poslom jer je dobro plaćen i zaista sam ga dobro obavljala, ali vjerovatno se ne bih zadržala na duže staze u štampariji - rekla je pjevačica.

I dok je radila u Švajcarskoj, ona je imala ambiciju da postane ovo što je danas. Pošla je na časove pjevanja, prijavila se na takmičenje "Zvezde Granda", gdje je ostvarila uspjeh, i sada živi svoj san.


.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.