x

Pripremite se za ljeto u Fitness centru Sunlight Run: Posebne ponude za sve članove!

Fitness centar Sunlight Run i ovoga puta misli na svoje članove. Nalazi se odmah pored Sun Beauty Light solarija u Grand centru na Ilidži na II spratu, a proteže se na etaži ukupne površine 600m2. Fitness centar Sunlight Run svim svojim članovima pristupa individualno uz uvažavanje njihovih ciljeva, te se program vježbanja izrađuje u skladu s njihovim željama i mogućnostima. Trenutno su na snazi posebne pripreme za ljeto, a između ostalog pripadnice ženske populacije za samo 35 KM, svaki dan u mjesecu mogu koristiti razne usluge: fitness, zumba, aerobik, pilates. Uz to, svi članovi Fitness centra Sunlight Run imaju 20% popusta u solarijumu Sun Beauty Light, a više informacija možete dobiti na broj 061 101 929.

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Svjetski standardi, besprijekorne usluge, stalne akcije i prihvatljive cijene bili su i više nego dovoljni da Fitness centar Sunlight Run postane najposjećeniji u gradu kada su u pitanju centri ovakvoga tipa. Razni programi na koje ćete tamo naići koncipirani su tako da će svim članovima pružiti optimalan psiho-fizički mir. 

 

Fitness centar Sunlight Run je idealno mjesto kako bi postigli savršenu formu, oblikovali tijelo i postigli bolju kondiciju, izgradili mišićnu masu i postigli veću snagu, povećali izdržljivost i kardiovaskularno zdravlje, ali i oslobodili se od stresa. Moderan dizajn, educirano i ljubazno osoblje, vrhunska fitness oprema od samog početka krase ovaj centar, a masa zadovoljnih klijenata i sve veći broj članova je potvrda tome. Postanite član renomiranog Fitness centra Sunlight Run i postignite savršenu formu uz najbolje moguće uslove za vježbanje.

Najnovija atrakcija je novootvoreni solarijum u Importanne Centru, zahvaljujući kojem ćete spremno dočekati ljeto uz preplanuo ten. Kvaliteta i dugostrajnost obećavaju i maksimalnu sigurnost, stoga ne oklijevajte i uživajte ne samo u Fitness centru Sunlight Run, već i u poslovnicama solarijuma na Ilidži ili u Importanne Centru.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.