x

Pročitajte pismo u kojem se tvrdi: Svekrva naručila ub.stvo Jelene Marjanović? Pjevačici presudio biznismen Dragoje Milinković!? (FOTO)

Dragoje Milinković iz Priboja je ubica Jelene Marjanović, tvrdi anonimno pismo koje je stiglo u sud. Naručilac ubistva je, prema tvrdnjama ovog pisma, Zorica Marjanović, koja mu je ponudila da za novac ubije njenu snahu. Svekrva je gajila strašnu mržnju prema Jeleni, koja je bila lijepa, talentovana, popularna, uspješna, dobra osoba i majka, sve ono što ona nikad nije bila, ali je motiv zločina bio novac, tvrdi pošiljalac pisma.

Ove optužbe iznijete su u anonimnom pismu koje je 22. oktobra stiglo u Viši sud u Beogradu, u kom je juče počelo suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge, pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči. Pismo je sudija Jelena Škulić pred otvaranje glavnog pretresa dostavila odbrani, optuženom Zoranu, ali i zamjeniku tužioca Jeleni Biorčević Cerović „na dalje postupanje“.

Misteriozno pismo, koje je stiglo iz Švajcarske, juče u sudnici nije pročitano, ali kako Kurir ekskluzivno saznaje, u njemu je detaljno, pored motiva, opisan i način ubistva Jelene Marjanović. Osim toga, autor je naveo i da njena svekrva Zorica upravo zbog toga što je naručila ubistvo snahe nikad nije otišla na njen grob. Kao ubica označen je Dragoje Milinković iz Priboja, koji se krajem 2015. doselio u Beograd, pokrenuo posao i kupio nekretninu, a onda upao u finansijske probleme.


- Dragoje tada počinje svakodnevno da odlazi kod Zorice Marjanović u Borču da bi mu svojim moćima pomogla da prebrodi krizu, jer se o njoj govori kao o jednoj jakoj i moćnoj ženi. Tražio je od nje način da naudi ljudima u poslu kako bi pridobio moć, što mu je ona i omogućavala - navodi se u pismu i dodaje da je „Zorica tokom tih sastanaka vidjela priliku da ostvari svoj plan“.

- Motiv Jelenine svekrve je imovinska dobit i dokazivanje moći nad žrtvom. Sva naslijeđena imovina Jelene Marjanović bi se slila u kuću Marjanovića. Kad je Jelena postala popularna, stvorili su se uslovi da se izvuče iz pakla familije Marjanović. Odrekla se nasljedstva od oca i izazvala bijes u kući Marjanovića, oni su bili bijesni jer su tim njenim odricanjem izgubili nekretninu velike vrijednosti - tvrdi anonimni pošiljalac i navodi da je svekrva tada ponudila biznismenu da za novac ubije Jelenu.


Na pet kucanih stranica opisano je i da je Dragoju, zvanom Drago Čekić, dala instrukcije gdje će kobnog 2. aprila 2016. Jelena trčati. Da bi bila sigurna da će toga dana njena snaha biti na nasipu, kako se tvrdi, skovala je plan da ubijedi sina Zorana da sa Jelenom ode na trčanje.

- Ubica je znao gdje će trčati pjevačica i tu ju je sačekao po Zoričinim instrukcijama. Izvršio je zločin tupim predmetom i iskalio svoj bijes i mržnju koju je gajio prema drugoj osobi na njoj. Poznat je po nadimku Drago Čekić jer je najčešće tako napadao svoje žrtve i ranije, koristio je hladno oružje. Po izvršenju zločina se presvukao, na kanalu umio i oprao ruke, stavio stvari u torbu i za dva sata stigao pješice do Starog grada, gdje se otarasio svoje torbe - tvrdi autor pisma.


Ovaj muškarac je otkrio da je 1998. u Švajcarskoj ubio čovjeka, zbog čega je bio osuđen na 13 godina. Dragoje Milinković tada mu je, kako tvrdi, bio vozač.

- Poslije dugo godina vidio sam Dragoja. Sjedili smo i uz flašu viskija i kola-kole počeo je da plače i da priča kako je uništio nekog čovjeka, a onda i kako je otišao kod najbolje vračare u Beogradu. Priznao mi je da je dobio od nje ponudu da joj odradi posao za pare. Uradio je to. Ubio je ženu. Da bi dijete pripalo ocu. On je, u stvari, meni priznao ubistvo - završio je pismo.

Pokušali smo juče da stupimo u kontakt sa Zoricom Marjanović preko njenog supruga Vladimira, ali oni nisu odgovarali na poruke i pozive redakcije, piše Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.