x

Procurile prepiske Maje Marinković i Cara: Trudnoj Aleks radio iza leđa! Javno raskrinkan!

Rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković danas je odlučila da javno raskrinka Filipa Cara i svima otkrije kako je tokom veze sa Aleksandrom Nikolić njoj slao poruke, zvao je i svojoj vjerenici radio iza leđa.

Maja je odlučila da više ne pokriva Cara i nakon vijesti da je Aleksandra u drugom stanju, objelodani sve što se dešavalo u prethodnom periodu.


Marinkovićeva je podijelila silne prepiske između Filipa i nje, gdje se vidi da ju je čak pozivao da dođe u Hrvatsku kod njega.


- Nisam ti ja neki tamo, meni fore sa pijace ne prolaze. Ti dobro mene znaš. Nebitno, moja greška. Lijep pozdrav.


Nisi svjesna koliko si se zaj..ala, a mene si spasila. Shvatićeš, mene lagati nećeš. Aj čuvaj se, pozdrav - napisao je Car Maji u nekoliko poruka, a ona mu je odgovorila da je operisana, pa je jasno da joj je pravio ljubomornu scenu i imao sumnju.


- Joj, kao da ja tebe ne znam. Ti bi da si u kolicima išla da se j..eš. Da tebi nije bio neko tvoj ti bi se javila, znam ja tebe jako dobro, ali nema veze.


Znaš kako bi je drago jer sam htio i imao neki plan, ali dobro sam se osvijestio - pisao je Car, a Maja mu je prebacila stvari koje je izgovarao tokom lajva na Tiktoku.


Car je obavijestio Maju da će ići na put i da zbog toga neće moći da se čuje sa njom, a ona mu je prebacila plavušu, sa snimka o kom se polemisalo da je prevario Aleksandru.


Filip je pozvao i Maju da dođe kod njega, da nekoliko dana provedu u miru.


- Ja nikad ovako nešto ne bih uradila, ali ne dozvoljavam da mene neko vrijeđa, ponižava javno, omalovažava i uz to sve naziva lažljivicom, što ja nikad nisam bila.


Ovo je samo realna slika, i mali dio onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o tome koliko Maja laže i koliko su to prave i iskrene ljubavi - poručila je Maja putem svog Instagram profila nakon svih poruka koje je objavila.


.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.