x

raspalila

Prodala sam kola da isplatim Marinu Tucaković: Goga otvoreno o svojim hitovima, pa oplela po današnjim muzičarima!

Goga Sekulić gostovala je u emisiji "Sceniranje" gdje je otvoreno govorila o svojim počecima, privatnom životu, druženju sa opasnim momcima, ali i svojim hitovima.

Ovom prilikom otkrila je i da nije svim pjevačima lako da dođu do novca i da je u više navrata morala da se snalazi i pozajmljuje, kako bi izdala album.

"Za album 'Gaćice' morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan. Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim", rekla je.


Ona se osvrnula i na dašnje pjesme, koje je žestoko iskritikovala.

"Nekada su se svi stidjeli da izgovore ime moje pjesme 'Gaćice', a danas je ona gospodska", istakla je.

Takođe, kada je riječ o finansijama, Goga je otkrila i da je jednom prilikom prodala automobil kako bi Marini Tucaković isplatila pjesmu.


"Kada sam uradila jednu pjesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu tad su svi pitali ko stoji iza mene", kaže Goga i dodaje:

"Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelijep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelijepu baladu", zaključila je.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.