x

Progovorio Kijin producent i prijatelj o burnoj noći i upadu u Slobin stan: Bila je pijana, zvala me je, 6 puta sam je pitao da li je to istina!

Filip Miletić, jedan od producenata Kristine Kije Kockar, čuo se sa pjevačicom poslije njenog upada u stan bivšem mužu Slobodanu Radanoviću i iznenađen je zbog cijele situacije jer Kija inače ne pije ili popije samo čašu vina.

"Skoro nikada se ne napije. Ona uglavnom popije čašu vina i to je sve".

"Čuo sam se Kijom povodom te priče, naravno. Šest puta sam je pitao da li je to istina, ona me je uvjeravala da to nije tačno. Ja bih je prvi iskritikovao da se to zaista desilo", kaže Filip, a potom je otkrio šta misli da se dešavao te noći.


"Ono što znam je da je bila u gradu sa drugaricama i da je bila u pijanom stanju. Pisala mi je da idemo zajedno u provod oko dva ujutru, ali ja sam uveliko spavao tada. Stvarno mi ne liči na Kiju da uradi tako nešto", istakao je Miletić.

Podsjećamo, Sloba je dao izjavu za medije, što ima i snimljeno, gdje potvrđuje kako je Kija bila u njegovom stanu i daje zvao policiju, a kasnije je na njen nagovor, zajedno sa njom, putem Instagram poručio da je sve laž. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.