x

Promovisana nova Bojanka za odrasle - ``Čarobna zemlja``! (GALERIJA)

Narcisa Turković jučer je promovisala novu Bojanku za odrasle 5 - “Čarobna zemlja”, u prekrasnom ambijentu sarajevske Vijećnice, u kojoj ćete imati priliku pogledati 30 njenih radova u stalnoj postavci. Riječ je o petoj u nizu bojanki za odrasle ove bosanskohercegovačke autorice, a tema je došla iz čežnje za domovinom i želje za njenom promocijom. 

Kreaativn bojanka 5 -”ČAROBNA ZEMLJA “ sadrži nešto složenije forme i crteže, sa mnogo više detalja, koji će Vam donijeti nezaboravne trenutke radosti i opuštanja. Uživajte u ljepotama bosanskohercegovačkih dvoraca, samostana, džamija, mostova i drugih kulturnih, historijskih i prirodnih bogatstava.

 

Dosadašnja četiri izdanja bojanki za odrasle, koje su izazvale veliki interes u našoj regiji, garant su da je pred Vama još jedna zanimljiva antistres bojanka za odrasle. Probudite dijete u sebi i uronite u vlastite potisnute maštarije. Neka vas boje odvedu daleko od svakodnevnih obaveza, saobraćajnih gužvi, trke sa vremenom i šefovih pridika.

 

Bojanka za odrasle pomoći će vam da svoje vrijeme ispunite kretivnošću oslobađajući se nakupljenog stresa. Vaše radove možete objaviti na društvenim mrežama ali i vlastitoj izložbi. Mogao bi to biti lijep povod druženja s prijateljima i porodicom. 

 

Prvo što možete pomisliti kad čujete da postoje bojanke za odrasle je da se neko šali, poslije će vam biti krivo što odmah niste povjerovali, jer bojanke za odrasle su pravi hit, naročito izvan naše regije. Pored toga što su zanimljiv način da iskoristite svoje vrijeme, bojanke za odrasle pružaju mogućnost opuštanja i oslobađanja od stresa. Samo su dvije stvari na koje možete misliti tokom bojenja: koju boju odabrati i kako ostati u okviru iscrtanih linija, jer sigurno ne želite da vam neko kaže da vam bojanka izgleda kao da ju je bojilo vaše petogodišnje dijete. Kao punoljetna osoba, potpuno ste odgovorni za pokrete vaše ruke ali ako i pogriješite pa vam bojica pobjegne u susjedno polje, biće to znak da se pomalo opuštate i oslobađate stresa kojeg su vam prenijele radne kolege, supružnik ili nezadovoljna prodavačica.

 

Prestanite se otimati sa djecom za bojanku, kupite jednu samo za sebe, Bojanku za odrasle 5 - “Čarobna zemlja”. Pripremite bojice, flomastere i krenite na višesatno putovanje koje će probuditi ponovo dijete u Vama! koliko i dalje mislite da su bojanke samo za djecu, razmislite ponovo!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.