x

PRONAĐENA KRV U AUTU MUŽA NESTALE PROFESORKE IZ NOVOG SADA: Marijanu suprug gurnuo sa mosta?! NEUTJEŠNI ĐACI OSTAVLJAJU POTRESNE PORUKE!

Zoran Grahovac (46) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio suprugu Marijanu (40) tako što ju je gurnuo s Mosta slobode u Dunav, a to je navodno učinio jer je sumnjao da ga supruga vara, prvi su rezultati istrage.

Grahovac je u noći između četvrtka i petka, oko jedan čas poslije ponoći, pozvao policiju i ispričao im da se kolima kretao preko mosta sa suprugom, ali da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, nakon čega je izletjela iz kola i skočila u Dunav.

Međutim, njegova priča je inspektorima bila sumnjiva, a kada su u kolima nađeni tragovi krvi, naloženo je njegovo hapšenje pod sumnjom da je ubio suprugu.

- Prema dosad prikupljenim informacijama, Grahovac je bio ljubomoran, a sumnjao je da ga supruga vara. Te večeri su bili u Kameničkom parku, gdje je došlo do svađe, vjerovatno i fizičkog obračuna, jer su u unutrašnjosti kola nađeni tragovi krvi. To, kao i još neke nelogičnosti u izjavi koju je dao policiji pobudile su dovoljno sumnje, pa je on uhapšen - navodi izvor Kurira.

Marijana je bila nastavnica likovne kulture u Osnovnoj školi Miroslav Mika Antić u Futogu, a učenici i zaposleni za nju imaju samo riječi hvale, što pokazuju i stihovi koje su njeni đaci objavili na društvenim mrežama.

Nezvanično i osumnjičeni Zoran takođe je radio u prosvjeti, a bio je zaposlen u Srednjoj Mašinskoj školi kao profesor na stručnim predmetima. Do sada nije osuđivan.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.