x

Prošlost Teodore Džehverović isplivala na vidjelo

Prošlost se ne može tako lako sakriti: Konačno otkriveno čime se bavila Teodora Džehverović prije slave!

Goca Džehverović priznala je da su ona i njena kćerka Teodora Džehverović bile prinuđene da čiste haustore i ulaze kako bi imale za život! Iako su mediji pisali da su one taj posao radile po hotelima na moru kao sobarice, to ipak nije istina!

Naime, i majka i kćerka bile su u jednom periodu života čistačice i toga se ne stide!

– Kada su sestre htjele da me pošalju u ludnicu, otišla sam sa djecom iz Kačareva u Pančevo i postala sam podstanar. Kada sam ušla u zgradu u koju sam se uselila, vidjela sam da je sve prljavo i zapušteno, pa sam sa Teodorom riješila da sve to sredim i počistim. Ubrzo nakon toga dogovorile smo se sa stanarima da to radimo redovno za platu, što nam je super došlo za plaćanje režija – priča Goca i dodaje:


– Teodora je tada imala 16 godina i radila je barabar sa mnom. Naravno da je nije bilo sramota, Čistile smo i zgrade, i haustore, i podrume… Jednom sam je kaznila, cijeli dan je morala da pere sudove, a nije dobila ni dinara. Odavno sam je naučila kako je teško steći pare – kaže Goca i dodaje da iz Zadruge nisu iznijele ni dinar:


– Teodora je imala honorar 400 eura nedjeljno, a ja 500, međutim, zbog njenih kazni nismo dobili mnogo novca. A ja sam sve svoje pare dala sestrama, nekih 10.000 eura. Kada se sve odbilo, platile smo na kraju i hiljadu dinara za neki PDV, a zet mi je i te pare tražio – objašnjava Goca i dodaje da sada živi u toj kući jer je obe sestre isplatila.


Inače, na pitanje zašto nije mnogo voljela Nina, Teodorinog bivšeg dečka:

– O tome ne bih da pričam, ali se ispostavilo da sam bila u pravu. Ja joj uvijek kažem kako jeste i šta je istina i kažem joj radi svojom glavom i udari u zid. Nije poenta da mi kaže da sam u pravu, samo treba da shvati da neke stvari vidim bolje od nje – rekla je Goca.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.