x

haos

Prostakušo, nemaš blama! Dno dna si! Zorannah urnisali na mrežama zbog ove slike! Bikini jedva prekrio intimnu regiju!

Zorana Jovanović, poznatija u javnosti kao Zorannah, posljednjih godina je u žiži javnosti uglavnom u negativnoj konotaciji.

To nju ne sprečava da na društvene mreže redovno objavljuje fotografije koje se često graniče sa eksplicitnim sadržajem.

Tako je Zorannah objavila fotku sa jahte iz Majamija, gdje se trenutno nalazi, u crnom bikiniju, koji je jedva prekrio njenu intimnu regiju, što je izazvalo niz zgroženih komentara na društvenim mrežama.


- Koliko je ovo prostački! Djevojka nema blama! Strašno je da ovako javno objavljuje svoju intimu! Prostakušo, gledaju te i maloljetna djeca! Dno dna! - samo su neki od komentara.

Spornu fotografiju možete pogledati ovdje


Podsjetimo, Jovanovićeva već duže vrijeme u nedostatku pažnje, koju je navikla da dobija kao prva popularnija blogerka na ovim prostorima, pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima, koji najčešće naiđu na osudu njenih pratilaca.

Tako je prije samo nekoliko nedjelja napravila cirkus na Instagramu, objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, i to u snijegu.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.