x

PRVA FOTOGRAFIJA STARLETE I ĐETIĆA OBJAVLJENA VAN ZADRUGE 2! Tomović napravio lom na društvenim mrežama: Stanija mi je vrednija od bisera! (FOTO)

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović u "Zadruzi 2" započeli su jednu od najpraćenijih rijaliti veza, a kako su trenutno oboje napolju, publika nestrpljivo iščekuje da vidi da li će se ljubavnici sresti. 

Tomović povodom diskvalifikacije, a starleta zbog lošeg zdravstvenog stanja nije više u "Zadruzi 2", a taj trenutak atraktivni Crnogorac iskoristio je za objavu njihove zajedničke fotografije, sa koje se njih dvoje osmjehuju odmarajući kraj Drveta mudrosti.

"Ljubav tvoja, zrno bibera... vrednija mi i od bisera", potpisao je fotografiju zaljubljeni Vladimir.


Očito svojoj dragoj na ovaj način pruža podršku, kako ona vrijeme van "Zadruge 2" provodi brinući o svom zdravlju. Podsjetimo, nakon hitne hirurške intervencije očekuje se Stanijin brz oporavak, te povratak na velelepno imanje u Šimanovcima.


"Ljudi... znam da vas sve zanima kako je ali morate da znate da ni ja još nisam dobio informacije. Nemam pravo da se po tom pitanju oglašavam i ostaje mi kao i vama da se molimo za njeno zdravlje i da joj budemo podrška kada se vrati u rijaliti. Njen PR tim će se oglasiti kada oni osjete potrebu. Hvala vam na brizi i živi mi bili", poručio je on.


Takođe, on je svojoj dragoj posvetio i pjesmu!

"Želim da joj slabost pretvorim u snagu, kada dođu dani golgote i srama. Želim da se bori i ne ode vragu, ni na ovim mukama, srećo, nisi sama", samo je jedan djelić pjesme napisane i objavljene 2. oktobra 2014. godine, kao da je znao da će mu samo četiri godine kasnije zatrebati, a nekome posebnom i te kako značiti.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.