x

potresno

Prva ispovijest oca Momira Lukovca: Oni su se noć prije po.ukli, on je njoj rekao da će otići po p.štolj, tako je i bilo… (Video)

Prošla je godina i po dana otkako Momir Lukovac, učesnik “Zvezda Granda” sebi presudio u stanu djevojke kod koje je boravio. Ovih dana mediji su ponovo pisali o ovoj tragediji navodeći da je poslije njega preminula i njegova majka, a da je njegova djevojka nestala. To je zasmetalo njegovom ocu koji je poželio da ispriča cijelu istinu o ovom slučaju. Prije svega, ističe, da mu to nije bila djevojka.


- Kod ove djevojke što je uradio to djelo, to nije djevojka, njoj je 45 godina, tako da mu to nije bila djevojka. On je imao ozbiljnu djevojku s kojom je dolazi nama. Preko ove je stupio preko društvenih mreža. Kada je on to uradio bio je u stanu te starije djevojke, ona je dva puta bila kod nas, i ja sam odmah vidio kakav je ona tip. Kad je došao rekao sam da se pazi, on je bio jako pobožan, nosio je brojanicu oko ruke. Rekao sam mu da su žene čudo i da se pazi, on je rekao da se ne sekiram.


- Ona je njemu kaže ostala trudna s njim, onda da je izgubila bebu, sve lažne informacije. Oni su baš to jutro kad je bila na pregledu kod doktora rekla da je sačeka ispred ulaza, uzela mu je 120 eura, ušla je i vratila se navodno plačući, rekavši da su izgubili bebu. Kad su došli kod nas kući i to rekli, ja sam bio srećan. Rekao je da je doktor rekao da ne smiju više pokušavati narednih 6 mjeseci, a ja sam joj rekao da ne mora ni godinu dana. Pošli su kući, on se vratio i rekao tajo gdje ćeš tako reći. U zadnje vrijeme se nije javljao, imao je dva druga muzičara, koje je jako volio, ali nije se ni njima javljao, koliko je ta žena imala moć. Sve mu je bila uskratila.


- Šesti dan od tog događaja kada je umro, došao je hodža i sve mi ispričao situaciju. Rekao je da su tu bili Momir i ona i kad je počeo da čita, on je pao na glavu. Bio je podalje i pao na glavu, pokušao je da se diže. Ustao je prišao do mene, ona se krivila tamo gdje su bile žene. On mu je samo rekao da pogleda šta tamo ta žena radi. Kada se okrenuo put nje, ona je samo između žena istrčala. Hodža kaže da je ona njega dovela, i da mu je te demone prenosila putem odnosa i navodno je bio mnogo agresivan da bi ga on smirio. Kad su došli, ona nije znala da je on bio vidovit, bio je kod hodže četiri puta.


- Rekao mu je toliko je osoba prošlo, a prirastao mu je za srce i pitao ga zašto niko od tvojih ne dođe. Rekao je majka je bolesna, a otac radi. Kobne noći kad je to bilo tamo je bila tuča, on je nju istukao, i u njegovom telefonu smo vidjeli poruke kako ga ne interesuje, kako je ona dr.lja, on se taj da bio spakovao, krenuo je da ide, a ovaj kolega što ga je vozio, rekao mu je da vrati stvari u stan. Taj dan je snimio pjesmu za festival, trebao je da pošalje pare Borku Radivojeviću. Došao je naveče kod mene, veseo, poljubio mene i majku, pošao u sobu tamo gdje je bio p.štolj, tek u 7:10 mi šalje poruku sve je pod kontrolom. Pitao sam ga šta će mu pištolj, rekao mi je da treba da ide s drugom policajcem da gađaju metu da vide ko je precizniji. Ja nisam sumnjao u njega, jer je bio svuda omiljen, miran.  U 8:05 ona mi se javlja i kaže Momir je pucao sebi u glavu.


- Nakon par dana što mi je rekao to hodža, shvatio sam da je moj sin, treći njen slučaj. Jednog je srce otkinulo što je bio s njom u vezi, drugi je bio agresivan u porodici, njega su spasili. Ovo je živa istina što je čovjek došao i to mi ispričao, ja sudski ne mogu ništa, jer je prema njima on izvršio samoub.stvo. Ona je manipulatorka, jer je vidjela ko je i šta je, jednostavno je htjela, uzimala pare, samo korištenje. Pogodilo me što se piše da je ona misteriozno nestala. Nju su bili sklonili mjesec dana, jer su se bojali da ja ne bi šta uradio. Ja to ne bi uradio, jer bih obrukao i grob mog sina i oca i sve... Bog je tu, on će sve vidjeti. 

Cijelu ispovijest Momirovog oca sa kojim smo stupili u kontakt zahvaljujući njegovoj sestri Oliveri, poslušajte u videu u početku teksta. 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.