x

obrt

Prva ljubav zaborava nema! Aca Bulić i dalje nosi Ćurčićevu u srcu, evo šta joj sprema kad izađe iz Zadruge!

Aca Bulić otkrio je da će sačekati svoju bivšu djevojku, Anu Ćurčić da izađe iz rijalitija, kao i da mu ništa sa strane nije bitno jer on zna da mu je zadrugarka i dalje u srcu poslije toliko vremena.

U Bijeloj kući česte su svađe između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, a jedan od glavnih razloga njihovog neslaganje jeste i takmičarkin bivši partner Aca Bulić.

Voditeljku Sanju Marinković je zanimalo da li će Bulić biti u studiju da sačeka Anu kada se bude završio rijaliti, na šta je on potvrdno odgovorio.


- Naravno, biću tu da je dočekam. Ja znam da je Ana meni u srcu - završio je on.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić je nedavno šokirao javnost kada je rekao da je Aca Bulić navodno varao i maltretirao Anu Ćurčić, a da ona to nikada nije željela da prizna. Tim povodom se oglasila njena kuma, Milena Kačavenda, koja je u potpunosti negirala Zvezdanove navode.


- Meni je žao što je Ana zahtijevala da se povučem i ne govorim o mnogim stvarima. To je jedna teška laž. Ne mogu da vjerujem da je ona sinoć ponovo krenula sa nekim izlaganjem i opet se povukla. Ovo je jezivo šta čovjek izjavljuje. On toliko pokušava da manipuliše i koristi sve moguće situacije - govorila je Milena.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.