x

zvezda granda se vratila šabanovom sinu

Prva zajednička fotografija Aleksandre Mladenović i Mihajla Šaulića: Ponovo zajedno! (Foto)

Aleksandra Mladenović pružila je drugu šansu dečku Mihajlu Šauliću i obnovila vezu s njim. Pjevačica i nasljednik Šabana Šaulića raskinuli su prije samo nedjelju dana, a povod za to bio je zapadanje veze u krizu i mnogo rasprava. Tada je i Aleksandra potvrdila ovu informaciju i rekla da više nije zauzeta, te da će se posvetiti poslovnim obavezama.

Ipak, ostvarila se želja njihovog zajedničkog društva, koje je bilo ubijeđeno da će se par pomiriti i da je kriza samo trenutna. Prije nekoliko dana Aleksandra i Mihajlo su se našli, razgovarali i izgladili odnose, a shvatili su i da ne mogu jedno bez drugog. Kako naš izvor blizak pjevačici kaže, njih dvoje će poraditi na onome u čemu se ne slažu i smatraju da to nije problem zbog koga treba da se rastanu, piše Kurir.


Dokaz da su se pomirili je fotografija koju je paparaco napravio protekle nedjelje. Na njoj je par u provodu, u jednoj beogradskoj kafani, a sudeći po osmjesima na njihovim licima, reklo bi se da su sretni. Koliko su vezani jedno za drugo govori i to da je Mihajlo u jednom trenutku, kad ga je pogodila pjesma, ustao da igra, a iako je Mladenovićeva i dalje sjedila, on ju je sve vrijeme držao za ruku. Potom su se naočigled svih grlili i poljubili, a kako kaže izvor, u vezi im sada cvjetaju ruže. Inače, ovo je njihova prva zajednička fotografija u javnosti.


Foto: Kurir

Njihovi prijatelji vjeruju da će par uskoro stati na ludi kamen, kao i da su o tome već razgovarali. Iako misle da je sada rano za brak, smatraju da bi sudbonosno "da" mogli da izgovore sredinom sljedeće godine. Spekuliše se i da će par u narednih nekoliko mjeseci otpočeti zajednički život.


Podsjetimo, javnost je za vezu pjevačice i Šabanovog sina saznala kad se on pojavio na njenom rođendanu u junu ove godine. Njihovu romansu odobrila je i porodica Šaulić, a mama Goca smatra da je Mladenovićeva prava žena za njenog sina. I njegova sestra Ilda Šaulić prihvatila je pjevačicu. Ona je prva saznala za njihovu vezu i odmah ga je podržala.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.