x

BROJALI SE EURIĆI

Prve Janine fotke poslije deportacije: Prespavala u zatvoru, a evo šta je prvo uradila kad je stigla u Srbiju!

Pjevačica Jana Todorović deportovana je iz Švajcarske gdje ju je tamošnja policija uhapsila jer navodno nije imala sve potrebne papire, prenoćila je u pritvoru na ciriškom aerodromu, a potom je prvim letom vraćena u Srbiju.

Pjevačica se izgleda nije mnogo potresla poslije neprijatnosti koje je doživjela, i već je imala nastup na jednoj svadbi.

Jana je na svom Instagram storiju podijelila atmosferu sa jedne svadbe gdje se vidi da je bila dobro raspoložena i gdje su je kitili eurima. Po svemu sudeći, nije izgledala loše s obzirom na dramu koju je preživjela prije samo nekoliko dana.


Podsjetimo, pjevačica je trebalo da pjeva u Luksemburgu ali je, kako su prenijeli mediji, uhapšena na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da pjeva. Jana je prespavala u zatvoru, a onda su je prvim letom prebacili za Beograd.


Todorovićeva je trebalo da pjeva zajedno sa Ljubom Aličićem, koji su je na samom početku nastupa prozvao i poručio joj da je treba da bude sramota jer nije došla, vjerovatno ne znajući razlog njene spriječenosti.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.