x

Prve zajedničke slike! Ana Sević na moru sa kćerkicom i novim dečkom, šopingovala i nije skidala osmijeh sa lica! (FOTO)

Iako je nedavno okončala brak sa suprugom Darkom Lazićem sa kojim ima kćerkicu Lorenu, Ana Sević uživa u ljubavi kraj novog dečka, sa kojim se više ne krije od javnosti.

Ana sa kćerkicom i partnerom trenutno uživa u Budvi, gdje se nalaze i brojne njene koleginice, koje ovih dana ekipa Telegrafa pomno prati na Crnogorskom primorju.


Foto: Telegraf.rs

Zgodna pjevačica je u ultra kratkom šortsu pokazala s*ksi noge, a sa svojom jačom polovinom je, kako smo vidjeli, birala neke nove sunčane naočare...

Da i maloj Loreni prija društvo maminog dečka, baš kao i mami, uvjerili smo se i sami, budući da je sve vrijeme bila nasmijana, piše Telegraf.  A inače je ovo prvi put da su njih troje zajedno u javnosti.

Izvor/Foto: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Gonzalez Andres, privatni kreditni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku svima koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Javite nam se danas e-poštom na: ([email protected])