x

Prvi Shell Transport Open Day u Bosni i Hercegovini: Porodični dan iz snova! (GALERIJA)

Ubrzani tempo života s vremena na vrijeme traži kvalitetan predah od svakodnevnih obaveza, koje često znaju biti stresne. Kako bi se oporavili i prikupili snagu za nove radne pobjede, kompanija Orbico BiH odlučila je za sve građane u Lužanskom polju na broju 7 u Sarajevu organizirati porodični dan iz snova.

U subotu, 12. oktobra, održan je prvi Shell Transport Open Day u Bosni i Hercegovini pod pokroviteljstvom kompanije Orbico BiH.

Događaj prožet cjelodnevnim programom za sve uzraste okupio je veliki broj Sarajlija koji su uživali u svakoj cjelini porodičnog dana iz snova.

Pažnju muškog dijela publike okupirala je izložba teško opterećenih, lakih privrednih i putničkih vozila. Mogućnost da testiraju izložene modele izazvala je posebno ushićenje.

Shell Kids kutak bio je rezerviran za mališane koji su vozili dječje automobile, crtali i bojili crteže, družili se s maskotama, igrali u silikonskom pijesku...


Dame su vrijeme provodile u Beauty kutku, gdje su se mogle profesionalno našminkati, te dobiti savjete od iskusnih vizažista.

Uz ukusne palačinke, omiljeni napitak svima - kafu, brojna iznenađenja, poklone, kolo sreće prisutni su doživjeli nezaboravan vikend.

- Cilj ovog događaja bio je da svi članovi porodice uživaju u onome što ih posebno ispunjava. Mnogo ljubavi i pažnje uloženo je u cjelokupnu organizaciju. Brinuli smo o svakom segmentu i osmislili različite programe koji su se, ako je suditi po prvim reakcijama, dopali šarolikoj publici. Nadamo se da će ovaj događaj postati tradicionalan - kaže Ilhana Hodžić, marketing menadžerica Shell maziva u kompaniji Orbico BiH.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.