x

Prvi vlog Sarajlije: Vozio motor u šorcu na -5, a onda je uslijedilo "provlačenje" između vozila! (VIDEO)

Poznato je kako u današnje vrijeme vlada ekspanzija jutjubera, no jedan će se po svemu sudeći izdvojiti, budući da mu je uža specijalnost vožnja motora. Stoga ne čudi što se odlučio da njegov prvi vlog bude takve vrste. Međutim, sve je rađeno u nimalo naivnim vremenskim uslovima. 


Armin Delić Dela je novo ime na popularnoj YouTube sceni. Svakako da se on odmah u početku izdvojio od ostalih koji se bave ovim zanimanjem, a njegova ciljna grupa svakako nisu samo tinejdžeri. Poznat kao veliki ljubitelj dvotočkaša, Armin se odlučio da njegov prvi vlog bude posvećen njegovoj najvećoj ljubavi - vožnji motora.


On se odlučio na atipičnu vožnju usred januara. Svoj R 6 je provozao u šorcu i kratkim rukavima na -6 stepeni. To je svakako izazvalo čuđenje i poglede prolaznika i vozača automobila, između kojih se on uspješno "provlačio". Nema sumnje kako će Armin za kratko vrijeme postati jedan od popularnijih jutjubera, a u njegovim narodnim klipovima ćemo, pored egzibicija sa motorom,  imati priliku vidjeti i čuti dosta drugih stvari.

Armina možete pratiti putem Instagrama: https://www.instagram.com/dejlouuu/

YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UC5TQDMA_WThZa-5mQ7k_eVQ/featured


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.