x

Rada Manojlović napravila nesvakidašnji skandal: Pijana sam zaspala u WC aviona!

Rada Manojlović nam je otkrila da je njeno prvo pijanstvo bilo u avionu, kada je mrtva pijana zaspala u zaključanom WC.

Folk zvezda priznala je da nikada nije voljela alkohol i da se u tinejdžerskim danima nije ponašala kao njeni vršnjaci koji su se napijali i imali probleme sa mamurlukom i povraćanjem. Njoj se prvo pravo i ozbiljno pijanstvo desilo prije desetak godina ni manje ni više nego u avionu.

- Ja sam bila primorana da se napijem. Primorao me je strah od aviona i letenja. To se desilo kada sam putovala u Australiju, 25 sati leta je bilo ispred mene. Ništa nije djelovalo na mene, ni bensedin ni ksanaks. Onda sam dobila savjet da probam sa crnim vinom - kaže Rada, koja je onda pijana napravila pravu dramu u avionu.


- Ja, koja ne pijem nikad ništa, kao ona najveća klinka, uzmem četiri deci vina i popijem naiskap, na prazan stomak. Tada se desilo moje prvo ozbiljno pijanstvo. Zaspala sam u WC aviona. Zaključala sam se i sat i po vremena spavala unutra. Nastao je haos kada su vidjeli da me nema. Stjuardese su lupale na vrata i nisu uspjele da me probude. I onda mi je Milan tada rekao: "Nemoj više nikada da si nas ovako izblamirala" - završila je pjevačica urnebesnu priču o prvom pijanstvu.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.