x

šokirali

Rađen i Milica progovorili o skandalu: Razmirica je bilo, ali nastavljamo zajednički život!

Nakon što je u domaćim medijima  odjeknula vijest da je Nikola Rađen fizički zlostavljao svoju partnerku pjevačicu Milicu Ristić, te da je ona završila u Urgentnom centru usljed povreda, popularni par sada se oglasio saopštenjem.

"Željeli bismo da se povodom događaja od dana 01.04.2022. godine obratimo predstavnicima svih medija, sljedećim zajedničkim saopštenjem.

Prije svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dvije kćerke. Ovim nam je nanijeta nemjerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica", poručili su Rađen i Milica.


Podsetimo, vaterpolista Nikola Rađen prijavljen je od strane djevojke Milice Ristić jutros oko 4.45 časova kada je ona dotrčala na benzinsku pumpu u blizini njegovog stana gdje žive.

Milica, kako saznajemo, nema prelome kostiju, povrede mozga, niti treba hiruruški intervenisati. Ona je poslije nekoliko sati provedenih u Urgentnom, gdje ju je pregledalo više specijalista, napustila ovaj centar UKC Srbije.


Konstatovano je da pjevačica nema prelome kostiju, rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako tvrdi nanio Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

- Pjevačici je preporučeno mirovanje, stavljanje hladnih obloga na mjesta gdje su povrede od udaraca, kao i da pije lijekove protiv bolova ako bude trebalo. U slučaju da osjeti neke nove tegobe ili joj se stanje pogorša trebalo bi opet da se javi ljekaru - kaže  izvor.


Podsjetimo, kako Kurir saznaje, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je Milica došla i požalila se da je Rađen pretukao. Policijska patrola je došla na lice mjesta i ona im je rekla da ju je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Rađen pretukao, odnosno da ju je više puta udario u glavu i po tijelu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.