x

Rasta i Anđela Veštica se dr.girali po Berlinu!

Stefan Đurić Rasta i starleta Anđela Mitkovski poznatija kao Veštica dr.girali su se po Berlinu i to nisu krili od javnosti. Naime, Rasta je na svoj nastup u Njemačku poveo i Anđelu, koja je na već poznati način zabavljala publiku. Kako za Srpski telegraf otkriva dobro obaviješteni izvor, njih dvoje su bili u istom apartmanu i nekoliko puta ih je osoblje hotela opomenulo zbog nedoličnog ponašanja i konzumiranja n.rkotika.

- Rasta i Anđela Veštica su pravili prave bahanalije u Berlinu. Ne zna se gdje su se šokantnije ponašali, da li na nastupu ili u hotelu, gdje su zajedno boravili sa ostatkom Rastinog benda. Njih dvoje su se dr.girali pored bazena i to su kačili na društvene mreže. Posjetioci istog hotela bili su zgroženi kako se njih dvoje ponašaju i koliku buku prave - kaže izvor i dodaje da Rasta nije obraćao pažnju na tuđe komentare, već je sa starletom radio šta je htio:


- Anđela je i ovako baš upečatljiva, još kad je uzela da zavija dž.int i da puši, svi su ostali u šoku. Njih dvoje su se smijali i samo su se iživljavali nad osobljem, bili su dr.girani toliko da nisu znali šta rade. Kasnije im je posluga na pola sata odlazila u apartman pošto su naručivali alkohol i pravili su ogromnu galamu. Rasti ne stoji takvo ponašanje budući da ima dijete, dok je Veštica poznata po bezobraznom i drčnom ponašanju, zbog čega je više puta i bila hapšena.


Nakon ovoga Rasta nije prestao da iznenađuje fanove na društvenim mrežama, pa je na svom Instagram profilu okačio sliku na kojoj se vidi puna kesa m.rihuane, a poznati reper je m.rihuanu nazvao lijekom.

Podsjećanja radi, ovo nije prvi put da Rasta konzumira javno n.rkotike, pa je tako nedavno objavio kako mota m.rihuanu u novčanicu od 500 eura. Sličan ispad imao je nedavno kada je izjavio kako bi svoju kćerku više volio da vidi sa dž.intom nego sa flašom viskija. Vidjećemo kako će ovog puta poznati reper pokušati da opravda svoj nepromišljeni potez.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.