x

Razotkriveni! Džehverovićka u vezi sa Karićem: Teodora smuvala Kijinog bivšeg!

Rijaliti-zvijezda i pjevačica Teodora Džehverović mjesecima je krila privatan život kao zmija noge, a kako je željela da se publici predstavi kao slobodna zavodnica, dečka nije spominjala. Ipak, Teodora je i te kako zaljubljena i to u bivšeg dečka Kristine Kije Kockar Stefana Karića. Kako Srpski telegraf saznaje, Teodora i Stefan su već dva mjeseca u tajnoj vezi, a plavokosa pjevačica odlijepila je za njim iako je Karić prvo oko bacio na Kockarevu.

Kako izvor blizak pjevačici navodi, Teodora i Stefan se već neko vrijeme viđaju. Dobro je poznato da Teodora ne podnosi Kiju, a sada je jasno i zbog čega.

- Do sada je uvijek izmišljala razloge zbog kojih ne priča sa Kockarevom, međutim, sada je očigledno da je razlog njihovog sukoba upravo Stefan. Teodora zna da Kija ima brojne fanove i neće da započinje medijski fajt, ali je privatno ne podnosi - rekao je izvor i otkrio da su Teodora i Stefan prošlu nedjelju proveli zajedno u Crnoj Gori.

- Teodora je prošle nedjelje nastupala u Budvi, a Karić je sve vrijeme bio uz nju. Danju su uživali u hotelu i na plaži, a uveče bi ona otišla na nastup, a on bi je na drugom mjestu čekao dok ne završi. Do tada su vodili računa o svakom koraku pošto nisu željeli da se sazna da su zajedno. Međutim, jedno veče Karić se sa društvom malo opustio i popio koju više, pa je otišao na Teodorin nastup, što je nju veoma usrećilo, ali i iznenadilo - otkriva izvor i nastavlja:


- Dok je nastupala, Stefan ju je više od pola sata snimao i hvalio njen izgled. Džehverovićka nije mogla da sakrije emocije, pa se često okretala ka njemu, smješkala mu se i slala poljupce. Cijeli snimak se mogao vidjeti i čuti na njegovom Instagram profilu. Govorio joj je da je mačka, da je prelijepa, a njegovi drugovi su ga podržali u svemu i ludo se provodili na Džehverovićkinom nastupu. Teodora je bila presrećna što je Stefan došao na njen nastup. Iako nisu željeli da budu primijećeni, jasno se vidjelo koliko su zaljubljeni. On je nju cijelo veče snimao, slikao i hvalio se društvu kako njegova nova djevojka prelijepo izgleda. Na pauzi je sela za Karićev sto, gdje su se trudili da budu neprimijećeni u razmjenjivanju nježnosti.



U prilog ovim navodima govore i brojni Stefanovi Instagram storiji, koje je objavljivao te večeri. Vidjelo se da je oduševljen Teodorinim nastupom i da se ne odvaja od bine.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Teodorom, kao i sa Stefanom, kako bismo provjerili navode, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na naše pozive.

Podsjećamo, Teodora je nedavno izjavila da je zaljubljena, ali da ne želi da javnost sazna ko je u pitanju da ne bi, kako ona kaže, došlo do nekih nepotrebnih problema. Stefan je nekoliko puta izjavljivao da je Teodora top riba i da bi je ubrojao u pet najzgodnijih pjevačica sa estrade.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.