x

JOŠ JEDNA ŽIVOTNA PROMJENA

Razvela se pa donijela novu odluku: Goga prodala stan na Zvezdari, isplatila kredit u švajcarcima, a ovo je bio glavni razlog!

Goga Sekulić riješila je da promijeni život iz korijena poslije razvoda od supruga Uroša Domanovića, s kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina. Nakon što je sa sportistom sklopila sporazum o razvodu, pjevačica je prodala stan na Zvezdari i otišla u podstanare.

Na ovaj korak se odlučila zbog toga što ta nekretnina ne zadovoljava njene životne potrebe sada kada ima dijete. Taj stan je kupila kada je bila sama, ali sada u njemu nema dovoljno prostora.

Inače, isplatila je kredit koji je podigla u švajcarcima, a koji je uzela da bi sebi obezbijedila krov nad glavom. Sada pjevačica plaća kiriju za stan koji je iznajmila na Vračaru i tu će biti sve dok se ne završi renoviranje još većeg životnog prostora koji će takođe iznajmiti, a koji ona želi da otkupi od vlasnika kada sve bude gotovo.


Sekulićka je željela da njen nasljednik ima svoju sobu, ali i da ostale prostorije budu mnogo veće od onih u stanu koji je kupila još prije deset godina. Tu oazu mira je pronašla i sada strpljivo čeka da se radovi privedu kraju. Podsjetimo, Kurir je prvi objavio da se pjevačica razvodi od svetskog prvaka u điju-đicu s kojim ne živi već dvije godine zbog poslovnih obaveza.


Upravo je ta razdvojenost uticala na pogoršanje njihovog odnosa, koji je zahladnio, pa su prije šest mjeseci, nakon sve učestalijih svađa, donijeli odluku da se razvedu. Uroš je ostao da živi u Švajcarskoj, jer je tamo vezan za posao, a Sekulićeva je sa sinom život nastavila u Beogradu. Pjevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a riješila je da se sada posveti poslu i vrati muzici i nastupima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.