x

Rialda Karahasanović promovisala singl i spot: ``Korak do dna`` prijeti da postane hit!

Dugo je svoje fanove držala u neizvjesnosti, a sada je Rialda odlučila predstaviti prvi hit singl! Ali to nije sve, tu je i popratni video spot. Promocija je održana u Hotelu Bosnia, 08. septembra, a ukoliko je suditi prvim reakcijama Rialda ima hit. 

Poznavajući Rialdu, sigurni smo, kako će prvi singl, zavladati radijskim i televizijskim eterom,  te oduševiti mnogobrojne obožavatelje.

 

Rialda je istakla kako je izuzetno zadovoljna novim singlom.

 

„Izbor pjesme "Korak do dna" je bio totalno spontan čin. Đorđe i ja samo bili u studiu i pripremali moju pjemu za takmičenje u ZMBT  i  tada mi je samo pustio verziju koja je bila uređena za muškog pjevača. Bila sam oduševljena i odmah sam mu rekla da je želim. Puno se radilo na pjesmi, zajedno u saradnji sa Amilom Lojom i mnogo sam tuda uložila da to bude kvalitetan proizvod. Nadam se da će je i publika  prihvati s onliko ljubavi , sa koliko sam je i ja pripremala“.

 

Za zarazni refren pjesme „Korak do dna“ zadužen je Đorđe Jovančić, koji je napisao tekst i muziku, dok je na aranžman svoj pečat stavio Amil Lojo.

 

„Rialdu pratim kao mentor, tačnije vokalni instruktor, od samog početka njenog učešća u takmičenju ZMBT '15. Ono što moram istaći jeste da smo imali veoma produktivnu i uspješnu saradnju sve vrijeme. Veoma brzo je razumijevala ono što se od nje tražilo u datom momentu i bila je istrajna, a to su dva preduslova koja vode do uspjeha. Drago mi je da je Rialdin napredak, od prve pa do finalne emisije takmičenja, bio vidan, prirodan i racionalan. Već od samog početka naše saradnje sam se dao u pisanje njene prve pjesme jer je to, na svojevrstan način, bio logičan slijed događanja. Našli smo balans između potražnje publike i Rialdine lične satisfakcije i mislim da smo na dobrom putu da stvorimo novu veliku muzičku zvijezdu regiona, a tu će, bez sumnje, najbolje presuditi publika.“ – kazao nam je Đorđe Jovančić, vokalni instruktor i autor pjesme.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.