x

haos kod ramovića

Roditelji bijesni na Džejlu zbog veze sa Marijom: Ona ih ubjeđuje da joj smještaju ljubomorne kolege!

Marija Šerifović se uopšte nije uzbudila, a ni potresla zbog toga što je Kurir otkrio sve detalje njenog bliskog odnosa sa Džejlom Ramović, ali zato porodica njene štićenice, kako saznajemo, i te kako jeste, piše Kurir.

Nakon što smo juče objavili sve ono što su pobjednica Evrovizije i mlada pjevačica krile iz svog, kako su one ranije predstavile, druženja, i to potkrijepili dokazima, nastao je haos u domu porodice Ramović u Goraždu, javlja Kurir.


Roditelji su sa nevjericom čitali ono o čemu nisu ništa znali iz odnosa njihove kćerke i njene mentorke. Bili su ljuti i bijesni, tražili su od Džejle objašnjenje, ali ih je ona ubjeđivala da je s Marijom bliska kao prijateljica, a da joj ljubavnu aferu smještaju ljubomorne kolege iz takmičenja. Ona im je sve vrijeme pričala da kandidati koji su se takmičili s njom ne mogu da podnesu njen uspjeh, pa ovakvim pričama pokušavaju da joj naude.


Kako saznajemo, Džejlina porodica izuzetno cijeni i poštuje Šerifovićevu, zahvalni su joj na svemu što je uradila za njihovu najmlađu kćerku, ali je ipak saznanje da Džejla sa mentorkom ima nešto više od prijateljstva za njih je bio udarac. Oni su Džejli jasno stavili do znanja da Mariju prihvataju isključivo kao njenu drugaricu i koleginicu koja joj pomaže u karijeri.


Izvor blizak Ramovićima kaže da je Džejli najvažnije da joj otac i majka budu mirni, pa ih na sve moguće načine ubjeđuje da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila i da ima dečka, kojeg će uskoro i oni upoznati. Istakla je da joj je Marija podrška i pomoć u vezi s karijerom i školovanjem. Takođe, ona im je priznala da je odlazila kod Šerifovićke u stan, ali ih je uvjeravala da nikada nije prespavala. I tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive, završava Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.