x

ČULI SU SE SAMO KRICI I TEKLE RIJEKE SUZA

Rožaje zanijemilo: Hiljade građana ispratilo trojicu maloljetnih mladića poginulih u saobraćajki!

Hiljade građana Rožaja i okolnih mjesta jučer se na Gradskom trgu oprostilo od trojice mladića stradalih u saobraćajnoj nesreći - A. M. (16), S. M. (16) i I. D. (16).

Na Gradskom trgu služen je džuma namaz u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice.

Rožaje je zanijemilo. Čuli su se samo jauci dok su tekle rijeke suza za izgubljenom djecom.


Oni su poginuli u saobraćnoj nesreći u petak oko 22.30 sati, u prigradskom naselju Zeleni, na putu Rožaje-Bać, prilikom slijetanja automobila ''audi A 3'', u korito Ibra. U nesreći je teško povrijeđen njihov vršnjak F.D., koji je odmah transportovan u Opštu bolnicu u Beranama gdje se ljekari bore za njegov život.


Stradali mladići bili su učenici Srednje stručne škole u Rožajama.

- Dijelimo neizmjernu bol i duboko saosjećamo sa porodicama nastradalih - napisali su na Fejsbuk stranici škole đaci i nastavnici nesrećne djece.


Zbog ove tragedije u Rožajama je bila proglašena dvodnevna žalost, odlukom predsjednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića.

- Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmjernu bol i duboko saosjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom - kaže Husović.


Nasrećni mladići sahranjeni su u Balotićima, desetak kilometara od Rožaja, odakle su u petak auomobilom kojim je upravljao A.M., krenuli za Rožaje.

Živote su okončali prilikom slijetanja ''audija'' u Ibar, u krivini smrti Kremenštak.

.

.

.

Izvor: Novosti.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.