x

sjajan dernek

Ruža Efendić proslavila rođendan u klubu Tropics, iznenađenje je dovelo do suza! (Galerija)

Ove subote, 12. marta u dobro poznatom sarajevskom klubu Tropics se odigrala zabava za pamćenje. A posebno će je pamtiti pjevačica Ruža Efendić koja je te večeri nastupala i napravila vrhunsku atmosferu. 


Club Tropics

Lukavička, Bosna i Hercegovina

061 518 877

Naime, Ruži je te noći bio rođendan, a klub Tropics se kao pravi domaćin pobrinuo da omiljenoj sarajevskoj pjevačici napravi iznenađenje koje će vječito pamtiti. Za iznenađenje su bili zaduženi Haris Hadžić Chola, Iris Vokaun i Dženan Smječanin, a Ružu je sve ganulo tako da nisu izostale suze. Cijeli klub je pjevao za Ružu, čestitao joj rođendan, na ekranu se pojavila čestitka, a potom je došla i torta. 


Inače, klub Tropics je subotu iza nas bio krcat. Svi su pristigli da uživaju u Ružinom glasu, koja je standardno napravila dobar štimung. Veselilo se i pjevalo, a pozitivna energija je prštala na sve strane. Ruža i Tropics su definitivno ubitačan tandem za nezaboravan dernek. 


Kako Ruža, tako i Tropics ispunili su očekivanja svojih vjernih posjetioca, pa se svi raduju narednim dešavanjima na ovom mjestu. Svakako, ukoliko ste željni istinski dobrog provoda, i sami se možete uvjeriti kako klub Tropics priređuje daleko najbolje zabave. 

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.