x

SA 19 GODINA RODILA JE SINA DARKU LAZIĆU, A ONDA JE SVE PUKLO. Ovako privlači pažnju: Uska haljina, šlic ne može dublji

Pjevač Darko Lazić poznat je po burnim ljubavnim životom, a nedavno je ponovo stao na ludi kamen.

Naime, on je izgovorio sudbonosno “da” svojoj izabranici Katarini, koja mu je bila prva i velika ljubav.


Inače, folker iza sebe ima brak sa koleginicom Anom Sević, sa kojom je dobio ćerku Lorenu, a nakon toga dobio je sina iz vanbračne zajednice sa bivšom vjerenicom Marinom Gagić, koja je veoma mlada započela vezu sa pjevačem, kada je imala 19 godina.


Marina je privlačila veliku pažnju medija tokom veze sa Darkom, pogotovo u trenutku kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Ona je tada bila sve vreme uz pjevača, a tada se saznalo i da je bila u drugom stanju.

Iako se više ne eksponira, Marina je veoma aktivna na Instagramu, a sada je novom objavom u elegantnom izdanju oduševila svoje pratioce. Ona je pozirala u dugoj crvenoj haljini, sa dubokim šlicem i istakla svoju vitku figuru.


Podsetimo, Darko je nedavno u emisiji “Blic dan” na Blic televiziji otkrio da nije u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, ali da to nije uvjek slučaj. On je ispričao da Marina nije dozvolila njihovom sinu da prisustvuje njegovoj svabi i da je zbog toga preplakao dan.

– I ja bih voleo da je i Marina bila tu, stvarno nema ništa protiv, čak ni Kaća ne bi imala ništa protiv. Čak smo se i slikali zajedno za njene trenerke. Samo se odjednom okrenula, da li joj je neko napunio glavu, ne znam… Za ubuduće želim da imamo normalan i korektan odnos, to kažem sad javno, zbog tog djeteta. Jer to dijete ne smije da osjeti trunku negativnosti. Ja sam cijelu svadbu preplakao, emocije su mi se pomiješale, i bes i sreća i sve… Ali malo je prošlo od našeg razvoda, proći će i to, i to će jednog dana doći na svoje. Strpljen – spašen. Svi ćemo mi jednom sjediti zajedno – rekao je Lazić.

Izvor: blic.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.