x

u sklopu hotela Hills i Termalne Rivijere

Sa radom je počeo Scandal Beauty Lounge: Sve frizersko-kozmetičke usluge na jednom mjestu! (Galerija)

Prije par dana u sklopu hotela Hills i Termalne rivijere Ilidža je otvoren Scandal Beauty Lounge. Novootvoreni beauty studio je rađen po principu da klijenti pronađu sve na jednom mjestu, a veliki akcenat je stavljen i na sam ambijent, ali i najbolje preparate koji se koriste. Scandal Beauty Lounge već sada pretenduje da postane omiljeni centar svih onih koji drže do sebe, a vrsni profesionalci koji čine tim zadovoljiti će sve vaše potrebe.

Scandal Beauty Lounge

Butmirska cesta, Bosna i Hercegovina

066 77 45 74

Scandal Beauty Lounge je oaza potpunog opuštanja tijela i uma, te noviteta u svijetu ljepote. Konceptualno usklađen u “jungle” priču u sklopu Hotela Hills i Termalne rivijere odiše tropskim mirisima.


Sama činjenica da u Scandal Beauty Lounge-u rade sa vodećim svjetskim brendovima u svijetu ljepote, kao što su Wella Professionals, TIGI, THALGO, O.P.I., Dapper Dan itd., podiže ih na višu stepenicu usluge i želje za kvalitetnim sadržajem u salonu.


Prateća kućna njega je MUST HAVE, pa su omogućili široki asortiman proizvoda na njihovim policama, prema potrebama klijenata. Od trenutka ulaska u salon do izlaska prati Vas vrhunska usluga, a brigu o klijentu predstavili su i kroz jedinstvenu ponudu - posebne prostorije za pokrivene žene, gdje su im omogućili potpunu diskreciju i opuštanje.


Pored široke lepeze frizerskih i kozmetičkih usluga, zanimljiva činjenica je da rade nadogradnju prirodne ruske kose u dužinama od 40 do 80 cm, vodećim svjetskim tehnikama u svijetu nadogradnje kose, te možete odmah naći veći asortiman iste.

Zaštitno lice studija je prelijepa Olja Bajrami. Pjevačicina promjena je nastala upravo u Scandal Beauty Lounge-u, pa su oni najviše zaslužni za njenu kosu. Olji pristižu brojne poruke hvale za njen izgled u posljednje vrijeme, a velikim dijelom je za to zaslužena nadogradnja kose koju je naša estradna princeza radila u Scandal-u. Olja blista, stoga je ona puni pogodak i s pravom odabrana da bude zaštitno lice. 


Scandal Beauty Lounge možete pratiti i putem društvenih mreža: 
Instagram: https://www.instagram.com/scandal_beauty_lounge/
Facebook: https://www.facebook.com/skandalofbeauty


.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.