x

prevara bila glavna tema u medijima

Sad je stvarno kraj: Vesna otvorila dušu o Đoletovoj prevari, poručila je samo jedno!

Nakon što je snimak na kojem ljubi misterioznu ženu isplivao u javnost svaki korak Vesne i Đoleta Đoganija pomno se prati. Mnoge je zanimalo kako je pjevačica reagovala na navodnu prevaru i da li je uspjela da oprosti suprugu snimak koji je za tili čas postao viralan.

Kako bi stala na kraj spekulacijama, Vesna se prilikom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ još jednom osvrnula na nemili događaj, a prema njenim riječima, prevara Đoleta Đoganija nije se dogodila.


– Lijepo sam sve preživjela, bila sam u fazonu ’što dirate čovjeka?’. Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene poslije ovoliko godina ništa ne može pretjerano da iznervira.


Đole je istakao da je jedini „okršaj“ s ženom imao kada je izašla najava emisije u kojoj je navodno uhvaćen u prevari.

– Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem! Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče – objasnio je Đole, ali ga je voditelj pecnuo poručivši mu da nisu novinarske priče, već da postoji snimak.


– To nije istina – branio se Đole, a Vesna se nadovezala:

– Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže… Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne vjerujem svojim očima, ja vjerujem šta mi on kaže. Nek’ uživa čovjek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas tjerao da snimate – zaključila je.

.

..

.

.

.

Izvor: paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.