x

Sada je prevršila svaku mjeru: Sraman potez Miljane Kulić prema Zoli!

Nakon što su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik. Njih dvoje svakodnevno se iznose "prljav veš", ali je Kulićea otišla korak dalje!

Naime, Miljana je počela da prijeti Zoli da će morati da joj vrati svaki euro i da će mu oduzeti apsolutno sve komade garderoba plaćene, kako ona tvrdi, od njenih para!

- Pošto se nisi sam sjetio ja sam sama uzela. Budžet ti ne bih uzela da nisi postavio pitanje mom najvećem neprijatelju, svaki euro ćeš mi vratiti. Ništa tvoje nema kod mene. Sve je to što sam ja kupila. Račun imam - govorila je Miljana.

- Bićeš prijavljena policiji za nasilje - uzvratio joj je Zola.


Ovo je izrevoltiralo Zoline fanove, pa su oni riješili da udruženim snagama pomognu svom miljeniku. Naime, na društvenim mrežama su već oformljene grupe podrške Lazaru Čoliću Zoli, gdje su fanovi oštro osudili sve ono što on preživljava od strane svoje doskorašnje djevojke Miljane.


Takođe, došli su na ideju da prikupe novac i obezbijede mu brdo nove garderobe i obuće, kako ga više Miljana ne bi ucjenjivala i ponižavala. Šuška se da su neke stvari već kupljene.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.