x

otkrili koje će ime dati

Sada sam gospođa Hadrović: Maja i Alen nakon svadbe prvi put pred kamerama!

Bivši učesnici "Zadruge", Maja i Alen Hadrović, našli su se pred kamerama prvi put nakon svadbe. Oni su govorili o svom vjenčanju i bebi.

- Savršeno, drago mi je što se naše vjenčanje desilo tako. Tamo smo bili zajedno 7 mjeseci non stop zajedno, sad smo non stop zajedno. Postala sam gospođa Hadrović, srećna sam što se sve lijepo završilo. Nisam sanjala da će mi se to desiti, celo ludilo u Zadruzi, od toga je ispalo nešto najljepše. Čekamo i bebu, sve je sudbina što se desilo. Mi smo presrećni. Iako je bilo teško, na kraju se isplatilo - rekla je novopečena gospođa Hadrović.


- Od tog momenta njenog izlaska, sve što smo planirali sve smo ostvarili. Od putovanja, bebca, vjenčanja, pjesme za prvi ples... Kako smo pričali u Zadruzi, tako se i ostvarilo. Pjesma je iz "Lepotice i zver", Maja nije gledala, dok nije izašla iz Zadruge. Tako sam je gledao, kao princezu iz Diznijevih crtaća. Bilo je bajkovito - rekao je Alen.


- Planirali smo bebu, ali tako brzo da se desi nismo. Mjesec dana nakon izlaska sam saznala. On je rekao da uradimo test, na kraju se ispostavilo da je test pozitivan, svi su bili iznenađeni, dječak je, Vuk će se zvati - rekla je Maja u emisiji "Zadruga - Narod pita".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.