x

Salon vjenčanica Kristina: Svečane haljine, muška odijela i sve za dekoraciju i dan iz snova na jednom mjestu!

Na radost brojnih posjetitelja i budućih mladenaca, ali i svih onih koji žele zablistati za bilo kakvu svečanu prigodu Salon vjenčanica Kristina u Kiseljaku je obogatio svoju ponudu. U ovom salonu možete pronaći veliki izbor ekskluzivnih vjenčanica najnovije kolekcije u kojima ćete zasigurno zablistati u Vašem najljepšem danu. U ponudi su i muška odijela, svečane haljine, haljine po mjeri, baloni za sve prigode i razne dekoracije....

Vašu haljinu iz snova i svu potrebnu prateću opremu, po najpovoljnijim cijenama pronađite u ugodnom ambijentu Salona vjenčanica Kristina, naravno uz pomoć najljubaznijeg osoblja.


Posjetite ovaj renomirani salon i dozvolite da upravo on bude dio Vašeg najradosnijeg trenutaka. Svoje sudbonosno "DA" izgovorite u elegantnim haljinama iz ovog prestižnog salona, jer će zasigurno opravdati Vaše povjerenje.


U ponudi Salona vjenčanica Kristina ćete pronaći sve modele vjenčanica i svečanih haljina. Naravno, tu su i svečane haljine i haljine po mjeri, a kako se bliži vrijeme matura upravo tamo ćete pronaći sve što je potrebno da zablistate. Momke očekuju ekskluzivna odijela, a ukoliko Vam zatreba usluga dekoracije za bilo koju uslugu Salon vjenčanica Kristina stoji na raspolaganju. 

Više informacija možete saznati putem Facebook stranice: 

https://www.facebook.com/Salon-vjencanica-Kristina-758237191226119/

ili Facebook profila: 

https://www.facebook.com/kristina.buzuk.3

Kontakt: 063/420 - 423

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.