x

Sandra Afrika je od Marijana dobila na korištenje vilu od 10 miliona eura: Iva Grgurić sve laže, on je gospodin, a ne mučitelj!

Sandra Afrika i Iva Grgurić nemaju apsolutno ništa zajedničko osim uspješnog biznismena Marijana Šarića iz Hrvatske.  

Ovaj moćnik, koji je mjesecima bio u vezi sa starletom iz „Zadruge“, o čemu je Kurir prvi pisao, finansirao je i pjevačicu. Naime, njih dvoje upoznao je Sandrin bivši dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša, koji sada tvrdi da je Marijan veliki gospodin, a ne mučitelj, kako ga je Grgurićeva predstavila u „Zadruzi“.

– Gospodin Marijan je veliki čovjek. Dok smo Sandra i ja bili u vezi, izašao nam je u susret i dao vilu od 10.000.000 eura u Hrvatskoj i „ferari“ za potrebe snimanja spota. Često smo išli kod njega i odgovorno tvrdim da je to najveći džentlmen u toj državi. Nema kome nije pomogao i izašao u susret – smatra Mikiša.


– Ko bi ti dao vilu od 10.000.000 eura da u nju uvedeš deset ljudi i snimaš spot. Čisto sumnjam da je tačno to što ova djevojka u „Zadruzi“ priča. Vjerujem da joj je pomogao, ali ne i to da ju je držao zatvorenu. Pjevala sam kod njegovog sina u diskoteci u Zagrebu i nikad problem nisam imala – nadovezuje se Sandra.

Podsjećanja radi, ovako je Iva biznismena ogovarala u „Zadruzi“.

– Ugradio mi je kameru u dnevnu i spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me provjeravaju. Sav novac koji sam dobijala bio je bezvrijedan! Godinu i po dana bila sam zatočenik u zlatnom kavezu, a onda mi je ušao u stan s trojicom. Jedan me je uhvatio za vrat i nabio mi glavu u zid, izbacili su me iz stana bez ičega.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.