x

jedva preživjela

Sandra Čaprić se oporavlja nakon teške saobraćajke: 2 šrafa u kuku mi ostaju za cijeli život!

Sandra Čaprić je puštena iz bolnice poslije operacije koja joj je bila neophodna zbog povreda koje je zadobila kada je na Zlatiboru nedavno pala sa kvada. Uzimajući u obzir to koliko su bile ozbiljne, pred njom je dug oporavak, a šrafovi u kuku - ostaće joj za cijeli život.

- Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svijest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osjetila bol i vidjela krv, samo sam pitala jel sam živa - počela je bila svoju priču Sandra.


- Posljedice će svakako ostati... Dva šrafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip". Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi - objašnjavala je ona, dotakavši se i toga kako skriva svoje povrede i na objavama u okviru Instagram „storija".


Sandra je, prema napisima medija, dva puta operisana - ušivali su joj glavu, slomljena joj je butna kost i ključna kost, a kuk joj je bio iskočio iz ležišta. Na dalje liječenje je puštena iz klinike na Banjici, u Beogradu, odakle ju je osoblje izvezlo sa sve krevetom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.