x

Sanja Stanković dala čitavo bogatstvo na plastične operacije: 20.000 eura da bi ličila na lutku, operisala se u Turskoj kod najboljih hirurga!

Nedavno je u javnost dospio spisak pros..tutki koji je policija pronašla kod jednog od najvećih m.kroa na Balkanu. Spekulisalo se da je jedna od njegovih pros..tutki i sadašnja učesnica “Zadruge 2” Sanja Stanković.

Model i rijaliti učesnica Sanja Stanković uložila je ogromnu sumu novca kako bi estetskim korekcijama u potpunosti promijenila svoj opis.

Sanja Stanković uvećala je grudi, usne i jagodice i smanjila nos, a zatim je podigla kapke, stavila botoks na čelo, istetovirala obrve i nadogradila trepavice, i za sve to potrošila 20.000 eura – navodi izvor.Sanja je željela da izgleda poput lutke Barbike, a grudi je uvećala u Istanbulu kod jednog od najboljih svjetskih plastičara, turskog hirurga Selkuka Jazana kojeg joj je preporučila Ana Korać. Ona ipak ne želi javno da prizna da se podvrgla brojnim estetskim korekacijama, iako je na slikama iz prošlosti gotovo neprepoznatljiva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.